MyTrannyCams is het shemale zusje van Livejasmin. U krijgt dan ook dezelfde kwaliteiten, zoals snelheid van de website, vele foto's op de persoonlijke pagina en betaalmogelijkheden met cryptomunten. MyTrannyCams heeft een gratis niet naakte chat en werkt dus met een private chat.

U kunt de modellen niet tippen zoals op ladyboycamtv.com. Wel kunt u uw camera en microfoon gebruiken en modellen bedanken via een cadeau menu. Op de hoofdpagina ziet u aan de linkerkant de vele categorieƫn. Maak wel een account aan, de timeout van non-members is erg kort.

De shemale's uit Aziƫ en Zuid-Amerika zien er heerlijk uit, bovendien zijn ze gewillig. Veelal zijn ze live vanuit een studio, dat is te zien aan de aankleding van de kamer. Grote praters zijn het meestal niet. De videochat en geluid is van hoge kwaliteit en u kunt dus goed kennismaken. De gebruikte kleur bruin is nogal persoonlijk. Mocht u het niets vinden, bezoek dan Ladyboyxcam.com of Livejasmin.com, u vindt deze twee op de hoofdpagina van Chatotica.nl

Review Pros

Hoge kwaliteit camera's en geluid
CamToCam functie en Vibratoy
Betaling mogelijk met cryptomunten
Supersnel en strak vormgegeven

Review Cons

Houdt u van bruin?
Timeout chatrooms is kort
Praten? Liever het toetsenbord
Andere Reviews
Livejasmin
Xlovecam
Chaturbate
Streamate
Bongacams
Ladyboyxcam
Cams
Runetki
CamHunk
Cameraboys
Back to Home Page